Blerta Miha (Kutra)

Date of Death: 
January 6th, 2021

Blerta Miha(nee Kutra) passed away on January 6th, 2021 at the age of 83. She was the beloved wife of the late Polo. Loving mother of Antor and Jim (Flavia) Miha. Dearest grandmother of Mary and Andrea and great grandmother of Michele. Dear sister of Donika Hasa, Genc Kutra, Pandi Kutra and the late Margarit Kutra. Relatives and friends are invited to her graveside service Monday, January 11th at 11am at the Oakland Cemetery, Adams Ave and Roosevelt Blvd. Cars may gather inside gate of cemetery at 10:45am.

Memories and Condolences

We are so sorry for your loss. Our condolences and sympathy. Eternal her memory. With respect. Aleksandra and family.
Rest in Peace, dear Aunt Blerta. This week we didn't just lose our wonderful Aunt; we lost our mentor, companion, and adviser. We will always remember your never-ending smile, your generosity, and the good times we shared with you. I am so honored to have been your niece. You will be missed in our hearts. Love you forever! Jim & Antor, sending our thoughts and prayers your way in this difficult time.
Ngushllime femijeve Me respect Vladimir Miha
Me mall do ta kujtojmë gjithmonë Blertën tonë të dashur ! Të paharruara do të na mbeten : fjala e saj e ëmbël, mënçuria, përkushtimi në punë e familje dhe dashuria për jetën. Buzëqeshja e përhershme e saj duket sikur na thotë ta duam njëri-tjetrin e të jemi të lidhur përherë mes nesh, se kjo e mban gjallë njeriun. Shpirti i saj u prehtë në parajsë ! Pandi, Bukuria dhe Artan Kutra
Your death saddens us.You were an excellent, and dedicated woman to the family, relatives and society. We will always remember your smile, kindness and generosity. Rest in peace dear Blerta. Urani
Certaines personnes viennent dans nos vies, laissent des empreintes sur nos cœurs, et nous ne sommes jamais les mêmes. Blerta Miha était une de ses personnes. Elle avait une grande et belle âme. Une grande âme qui sert tout le monde, tout le temps. Une grande âme comme la sienne ne meurt jamais. Elle nous rassemble encore et encore jusqu'à devenir une mémoire. Cette mémoire avec le temps devient un trésor. L'amour pour les gens qu'on aime est immortel. La mort est seulement un horizon, et un horizon n'est rien sauf la limite de notre vue. Notre chère Blerta sera toujours présente dans nos cœurs. Je partage votre souffrance et votre douleur. Toutes mes pensées vous accompagnent pour vous aider à trouver au fond de vous la force de surmonter ce moment difficile. Mes connaissances les plus sincères à la famille Kutra & Miha, et ses ami(e)s. .
Ngushëllimet e mia më të sinqerta familjes, të afërmve dhe miqve. Kujtimi i saj është i përhershëm në zemrat tona. Blerta ishte nga ata njerëz që kur i njeh nuk i harron dot kurrë. Fjalët nuk më mjaftojnë për të shprehur dhimbjen. R.I.P
Dear Blerta, You wil always be remembered for your intelligence and warmheartedness. Your smile and kindness will not be forgotten. Rest In Peace Love always, Lirka and Evi Nashi
I was so saddened to hear that Blerta passed away. It was truly a pleasure to known Blerta. She was a wonderful lady with e big heart and will be greatly missed . My deepest condolences. R.I.P
Dear Teta Blerta, You will be dearly missed and will remain in our hearts forever. May we always remember your warm smile and the love you had for your family and everyone else around you. Rest In Peace!
My dear Blerta, I will be missing you so much. You were such a wonderful person. My heart is broken. Love Adi
Antor & Xhimi, Jemi me ju ne keto momente te veshtira. Tezja jone e mrekullueshme u prehte ne paqe! I paharruar qofte kujtimi i Saj! Do ta kujtojme gjithmone Tezen tone te veçante, te dashur, te qeshur, goje embel, qe rrezatonte miresi e mençuri. Fat i madh qe e patem, dhimbje e madhe qe u ndame. Antor & Xhimi ne do te na keni gjithmone prane. Ngushellime edhe njehere, Donika dhe Vajzat
Shpirti i bute i halla Blertes u prehte ne paqe! Nuk e harroj kurre buzeqeshjen e saj, zerin e humorin e kendshem sa here qe takoheshim. Kristina i ka ende sot kartolinat qe i vinim nga teta Blerta.
We will always remember you. You raised me as a child, and some of my best memories came from you. Your love and care will always remain in my heart. You will forever be missed. Love Artur, and the Nashi family
Blerta Miha, u prefsh ne paqe!Te ngushelloj per ty qenka shume e veshtire...te te njihja ty per mua ishte vertet fat i madh. Shpirti yt qofte i Parajses.Kujtimi yt i paharruar. Ngushellime nga zemra familjes Miha. Me respekt Tatjana.
I paharuar qofte kujtimi i BLERTES ! Shpirti i saj u prefte i qete ne parajse Do ta kujtojme gjithmone ashtu si ishte :e mencur, e qeshur, dhe punetore. Ngushellime te sinqerta nga familjet tona.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.